راهنمای جامع راه اندازی کسب و کار اینترنتی

کسب درآمد

مدیر سایت

بدون نظر

زمان مطالعه:
5
(4)

کسب و کار اینترنتی چیست؟ کسب و کار اینترنتی در منزل مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی اگر شما هم رویای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی در …

راه اندازی کسب و کار اینترنتی

اگر شما هم رویای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی در خانه خودتان را دارید؛ مطمئن باشید که تنها نیستید. با پیشرفت اینترنت و تکنولوژی، بازار کسب و کارهای آنلاین رونق زیادی پیدا کرده است و بعد از همه‌گیری ویروس کرونا این مسئله چند برابر شده است. این روزها همه مردم با اینترنت آشناتر هستند و حتی کارهای روزمره خودشان مثل خرید مواد غذایی را از طریق اپلیکیشن‌های آنلاین انجام می‌دهند.
مقاله پیش روی شما یک آموزش قدم به قدم جامع برای تمام کسانی است که دوست دارند از این فرصت طلایی پیش آمده استفاده کنند و با راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود وارد دنیای بزرگ شرکت‌های آنلاین شوند. در این مقاله با مزیت‌های مشاغل آنلاین آشنا می‌شوید و اقدامات لازم برای هر مرحله را یاد می‌گیرید. با ما همراه باشید.

کسب و کار اینترنتی چیست؟

همانطور که از اسم این نوع از شغل‌ها مشخص است؛ ویژگی اصلی آن‌ها وابستگی به اینترنت است. این نوع از شرکت‌ها معمولا از بستر اینترنت برای کسب درآمد خود استفاده می‌کنند و مشتریان آنلاین دارند.بیشتر اپلیکیشن‌ها، وب‌سایت‌ها و حتی بازی‌های آنلاین، نوعی کسب و کار اینترنتی محسوب می‌شوند که از طریق فضای دیجیتال درآمدزایی می‌کنند.

مزایا و معایب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

هر نوع شغلی مزیت‌ها و معایب خاص خودش را دارد. ویژگی‌های کسب و کارهای اینترنتی متفاوت از دیگر مشاغل هستند و شما باید با آگاهی از شخصیت و شرایط خودتان وارد این مدل از کارها شوید. سعی کنید قبل از هر چیزی خودتان را به خوبی بشناسید و نسبت به نیازمندی‌های مشاغل آنلاین آگاه شوید. بعضی از افراد به طور ذاتی کارآفرین آنلاین هستند و بعضی دیگر از افراد دوست دارند فقط روی یک موضوع تخصص داشته باشند. پس خودتان را بشناسید تا بهترین مسیر را برای زندگی خود انتخاب کنید. نکته دیگر این است که کار کردن در مشاغل آنلاین، حتما نیاز به راه اندازی یک کسب و کار ندارد و شما با یادگیری مهارت‌های مورد نیاز این شرکت‌ها می‌توانید یک عضو تاثیرگذار در کسب و کار باشید. در هر صورت کارآفرینی جذاب است و مزایای بسیاری دارد. در ادامه با مزایا و معایب اصلی راه اندازی کسب و کار آنلاین آشنا می‌شوید.

چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟
چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

مزایای کسب و کار اینترنتی

1. هزینه راه اندازی کمتر نسبت به مشاغل غیر آنلاین
2. احتمال بالای پیشرفت
3. امکان فروش جهانی و کسب درآمد دلاری
4. امکانات بیشتر برای داشتن عملکرد متفاوت نسبت به رقبا
5. قابلیت دورکاری
6. امکان جذب مشتری‌های متفاوت
7. قابلیت استفاده از دیجیتال مارکتنیگ برای پیگیری فعالیت‌های بازاریابی

معایب کسب و کار اینترنتی

1. قطع شدن روند درآمدزایی با قطعی اینترنت، خرابی وب‌سایت یا فیلتر شدن
2. نبود امکان امتحان کردن محصولات قبل از خرید برای مشتریان
3. رقابت شدید
4. نیازمند به یادگیری مداوم و همیشگی

کسب و کار اینترنتی در منزل

یکی از مهمترین ویژگی‌های مشاغل اینترنتی این است که قابلیت کار کردن در منزل را دارند. خیلی از افرادی که از اینستاگرام یا وب‌سایت خود پول در می‌آورند؛ در مکانی به نام شرکت فعالیت نمی‌کنند. شما هم می‌توانید در منزل خود و بدون حضور در مکان خاصی کسب درآمد کنید. و در صورتی که به کمک همکاری نیاز پیدا کردید می‌توانید با استخدام نیروهای دورکار، کار خود را پیش ببرید.

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

شروع یک کسب و کار اینترنتی نیاز به طی کردن یک سری مراحل مشخص دارد. اما همانطور که گفتم با توجه به شرایط ممکن است طول زمان مورد نیاز برای طی کردن مراحل برای هر کسی متفاوت باشد. با خواندن و اجرایی کردن مراحل زیر می‌توانید اطمینان بیشتری به موفقیت کسب و کار آنلاین خود داشته باشید.

برنامه ریزی برای شروع یک کسب و کار اینترنتی
برنامه ریزی برای شروع یک کسب و کار اینترنتی

“برای راه اندازی یک کسب و کار فقط به سه چیز نیاز دارید: شناختن محصول‌تان بهتر از هرکس دیگری؛ شناختن مشتری‌هایتان و یک اشتیاق آتشین برای موفق شدن!”

دیو توماس/ بنیانگذار رستوران‌های زنجیره‌ای فست فود وندیز

مرحله اول: ایده خود را کشف کنید.

همه کسب و کارهای بزرگ با یک ایده شروع شده‌اند. این مرحله یکی از هیجان‌انگیزترین و پرچالش‌ترین مراحلی است که شما باید برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود طی کنید. اگر از قبل به ایده خود فکر کرده‌اید یا کسب و کاری دارید که از قبل در دنیای واقعی فعالیت کرده است و الان فقط می‌خواهید وارد دنیای اینترنت شوید؛ می‌توانید به سادگی از این مرحله عبور کنید. اما اگر هنوز چیزی از حوزه کاری آینده خود نمی‌دانید؛ باید دنبال ایده بگردید.

راه های یافتن ایده کسب و کار

ممکن است الان بپرسید که: من که ایده‌ای ندارم چی؟ چطور باید ایده پیدا کنم؟ استراتژی‌های زیر به شما در پیدا کردن ایده اصلی کسب و کارتان کمک می‌کنند. پیشنهاد می‌کنم در این مرحله حتما یک کاغذ همراه خود داشته باشید تا ایده‌های مختلفی را که به ذهن‌تان می‌رسد یادداشت کنید.

چه مهارت‌هایی دارید؟

بهترین راه برای پیدا کردن ایده، نگاه کردن به خودتان است. توانایی‌ها، مهارت‌ها و تخصص‌های خود را بررسی کنید و سوال‌های زیر را از خود بپرسید:

  • من چه تجربیات کاری موفقی دارم؟
  • رشته تحصیلی و دوره‌هایی که گذرانده‌ام در چه موضوعاتی بوده‌اند؟
  • دانش تخصصی من در چه موردی است؟
  •  در رابطه با چه موضوعاتی بهتر از دیگران عمل می‌کنم و اطلاعات دارم؟ (به رفتارهای خود در محیط‌های تحصیلی و کاری یا حتی خانوادگی توجه کنید)
  •  از انجام دادن کدام یک از کارها لذت بیشتری می‌برم؟
  • عملکرد من در کدام یک از بخش‌های تحصیلی یا کاری بهتر بوده است؟
دوستان و خانواده شما چه فکر می‌کنند؟

گاهی اوقات نزدیکان ما، استعدادهایمان را بهتر از خودمان می‌پرسند. پس بهتر است درباره ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود، نظر آن‌ها را هم بپرسیم.
• نزدیکان شما از کدام توانایی یا ویژگی شما تعریف می‌کنند؟
• به نظر دیگران شما در چه کارهایی سریع‌تر و بهتر از دیگران عمل می‌کنید؟

نظر همکاران و مدیران قدیمی شما چیست؟

اگر هنوز هم با همکاران قدیمی خود در ارتباط هستید؛ سراغ نظرات آن‌ها بروید. آن‌ها شما را در محیط کاری دیده‌اند و می‌توانند نظرات فوق‌العاده‌ای به شما بدهند. از آن‌ها بخواهید که به شما بگویند نقطه قوت کاری‌تان چیست؟ همکاران‌تان در چه کارهایی از شما کمک می‌گرفتند؟ پیدا کردن پاسخ این سوالات کمک بزرگی به شکل‌گیری ایده‌های کسب و کاری شما می‌کنند.

نیازهای جامعه شما چیست و چطور می‌توانید آن‌ها را تامین کنید؟

یکی دیگر از راه‌های پیدا کردن ایده برای راه اندازی کسب و کارهای آنلاین، توجه به نیازهای جامعه خودتان است. فکر می‌کنید به کدام یک از نیازهای جامعه تا به حال از طریق اینترنت پاسخ داده نشده است؟ یا در چه حوزه‌ای هنوز هم جای فعالیت هست و می‌توان بهتر از چیزی که در حال حاضر وجود دارد عمل کرد؟ یادآوری می‌کنم که تمام ایده‌های خود را در این مرحله یادداشت کنید.

کسب و کارهای خارجی خلاقانه و جدیدی که در جامعه شما وجود ندارد؛ کدامند؟

بسیاری از ایده‌های اجرا شده در خارج از کشور، هنوز در جامعه ما عملی نشده‌اند. شما می‌توانید با توجه کردن به کسب و کارهای اینترنتی در خارج از کشور ایده‌های جدیدی را در ذهن خود طراحی کنید. لازم نیست ایده شما 100% شبیه مدل اجرا شده آن در خارج از کشور باشد؛ و تغییر دادن این مدل‌ها هیچ ایرادی ندارد.

یافتن بهترین ایده برای کسب و کار آنلاین
یافتن بهترین ایده برای کسب و کار آنلاین

مثال‌هایی برای ایده‌های راه اندازی کسب و کار اینترنتی

1. فروشگاه‌ آنلاین لباس/ لوازم آرایشی/ وسایل ورزشی
2. بلاگری در اینستاگرام در حوزه‌های مد/ فشن/ ورزشی/ سفر/ غذا
3. فروشگاه آنلاین هنرهای دستی/ نقاشی/ فرش/ چوب
4. آموزش آنلاین هنر/ زبان/ بازاریابی
5. مجله اینترنتی در حوزه‌های مختلف
6. مجله صوتی و پادکست

مرحله دوم: محل درآمد کسب و کار خود را مشخص کنید

پس از پیدا کردن ایده اصلی کسب و کار؛ حالا نوبت مشخص کردن محصول یا خدمت کسب و کار شماست. شما باید متوجه شوید که مخاطبان‌تان به خاطر چه چیزی به شما پول پرداخت خواهند کرد. یادتان باشد که شما می‌توانید در مراحل اولیه، نسبت به ایده انتخابی خود تجدید نظر کنید. به همین خاطر حتما تحقیقات مختلفی داشته باشید و به طور کامل ایده خود را از جهات مختلف بررسی کنید.

انواع روش های درآمدزایی کسب و کار اینترنتی

به انواع روش‌های درآمدزایی کسب و کارهای اینترنتی که ادامه می‌خوانید؛ توجه کنید.

در آمد زایی اینترنتی از محصولات

محصولات اشیای فیزیکی‌ و قابل لمسی هستند که برای انتقال به مشتری به حمل و نقل نیاز دارند. برای مثال:
• جواهرات
• آثار هنری
• لوازم ضروری خانه
• وسایل آشپزخانه
• لوازم ورزشی
در فروش آنلاین محصولات ممکن است شما خودتان تولیدکننده باشید یا این که فقط محصول مد نظر را از عمده‌فروشان یا تولیدکنندگان دریافت کنید. یکی دیگر از راه‌های فعالیت در این حوزه، اتصال فروشندگان و خریداران به هم است؛ مثل نوع فعالیت دیجی‌کالا.

نکاتی که باید در هنگام انتخاب محصول به آن دقت کنید:

در ادامه ارزیابی محصول و نکاتی که باید در انتخاب محصول به آن دقت کنید برای شما شرح می دهیم.

1. محصول شما تا چه زمانی برای شما سوددهی دارد؟

محل درآمدزایی کسب و کار باید توانایی تامین مالی‌ شما را برای حداقل چندین سال داشته باشد.

2. مزیت رقابتی شما نسبت به رقبا چیست؟

کدام ویژگی محصول شما باعث تمایزتان از رقبا می‌شود؟ این ویژگی باعث برجسته شدن شما در بین دیگر کسب و کارهای رقیب می‌شود و مخاطبان را برای خرید از شما قانع می‌کند.

3. مخاطبان حال حاضر این محصولات چه کسانی هستند؟

آیا افرادی در حال حاضر به محصول شما نیاز دارند و حاضرند برای آن پول پرداخت کنند؟ بازاریابی محصولاتی که از قبل برای آن‌ها بازار وجود دارد با محصولاتی که برای مردم ناآشنا هستند متفاوت است.

4. چه گواهینامه یا مدارکی برای شروع به فعالیت نیاز دارید؟

این سوال نیازمندی‌های قانونی و کلی فعالیت در حوزه فروش محصولات مد نظر شما مشخص می‌کند.

انواع درآمدزایی از کسب و کار آنلاین
انواع درآمدزایی از کسب و کار آنلاین
درآمد زایی اینترنتی از خدمات

خدمات به کارهایی گفته می‌شود که به صورت فردی یا گروهی به مشتریان ارائه می‌شود و تخصص و دانایی از ویژگی‌های اصلی آن است. برای مثال:
• آموزش آنلاین زبان
• فروش خدمات معماری
• مشاوره تناسب اندام و زیبایی
• مشاوره تحصیلی
• مربی روابط بین فردی
• خدمات تعمیرات

درآمدزایی اینترنتی از اطلاعات و آموزش

شما می‌توانید اطلاعات و آموزش‌هایی که بلدید را به دیگران بفروشید. برای مثال به مجلات آنلاینی که مطالب اختصاصی خود را فقط درصورت خرید اشتراک در اختیار شما می‌گذارند؛ توجه کنید. یا کسب و کارهایی که با فروش دوره‌های آموزشی درآمدزایی می‌کنند.
• ویدئو
• کتاب الکترونیکی
• وبینار
• پادکست
• دوره یا کارگاه آنلاین

مرحله سوم: از نیازمندی‌های شروع کسب و کار خود مطمئن شوید

قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود بهتر است از تمام قوانین موجود برای فعالیت در حوزه‌ی انتخابی‌تان مطمئن شوید. این کار را قبل از شروع هر کاری انجام دهید تا یک دید منطقی نسبت به مراحل پیش روی کار خود داشته باشید. علاوه بر این ممکن است شما برای فعالیت در بعضی از این کسب و کارها نیاز به گذراندن برخی از دوره‌های آموزشی داشته باشید.
نیازهای این مرحله را به طور کامل شناسایی کنید و مراحل انجام آن را برای خود یادداشت کنید. نیازهای متفاوتی ممکن است در جلوی راه شما قرار داشته باشد. یادداشت کردن و تخمین زدن زمان هر کدام از آن‌ها، کمک می‌کند یک دید درست و منطقی نسبت به راه رو به روی خود داشته باشید.

گذزاندن دوره های آموزشی برای کسب درآمد آنلاین
گذزاندن دوره های آموزشی برای کسب درآمد آنلاین

مرحله چهارم: بازار کسب و کارتان را بشناسید

برای شروع به فعالیت در هر کسب و کاری باید به خوبی بازار و رقبای خود را بشناسید. اطلاعاتی که در این مرحله به دست می‌آورید؛ پایه‌های راه اندازی کسب و کار شما هستند؛ به همین دلیل باید با دقت و جزئیات این کار را انجام دهید. به دست آوردن اطلاعات با کیفیت در این مرحله به شما کمک می‌کند که در کسب و کار خود شکست نخورید و با سرعت بیشتری از رقبای خود پیشی بگیرید. در این مرحله باید جواب سوال‌های زیر را پیدا کنید:

• نیازهای شما برای فراهم کردن محصول/ خدمت/ آموزش چیست؟
• چه کسانی قرار است از شما خرید کنند؟
• مخاطبان شما حاضرند چه مقدار پول برای دریافت محصول شما هزینه کنند؟

برای پاسخ دادن به این سوالات باید ویژگی‌های مختلف مخاطبان خود را بشناسید و از روش‌های مختلفی استفاده کنید. به مراحل زیر دقت کنید و آن‌ها را به ترتیب انجام دهید.

1. مشخص کنید از چه درگاهی می‌توانید با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید: اینستاگرام، وب‌سایت، تلگرام
2. معلوم کنید که برای جذب مخاطب به چه محتوایی نیاز دارید: مقاله، پادکست، پست، استوری
3. نوع فعالیت رقبای خود را بررسی کنید: ببینید کسانی که محصول یا خدمتی مشابه با شما دارند؛ چه نوع فعالیتی در اینترنت می‌کنند. محصولات آن‌ها، نوع همکاری با دیگر شرکت‌ها، مشتریان هدف و قیمت‌های آن‌ها را بررسی کنید.
4. در صورت نیاز به درآمدزایی از طریق وب‌سایت، کلیدواژه‌های اصلی کسب و کار خود را مشخص کنید.
5. برای محتوای خود در شبکه‌های اجتماعی برنامه بریزید.

نکته: شما می‌توانید در این مرحله، بازار هدف خاص خود را مشخص کنید. این کار باعث میشود تمرکز شما روی گروه خاصی از افراد باشد و قدرت بیشتری برای تبدیل آن‌ها به مشتری داشته باشید.

انتخاب درگاه انتشار محتوا
انتخاب درگاه انتشار محتوا

مرحله پنجم: وب‌سایت و صفحه شبکه‌های اجتماعی خود را راه‌اندازی کنید

با شروع این مرحله شما وارد فاز اجرایی راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود می‌شوید. باید دست به کار شوید و با توجه به اطلاعاتی که در مراحل قبل به دست آورده‌اید؛ در شبکه‌های اجتماعی مختلف صفحه‌ای برای شرکت خود بسازید. یادتان باشد که شبکه‌های اجتماعی را با توجه به موضوع فعالیت و مخاطبان خودتان انتخاب کنید. شما می‌توانید در اینستاگرام، لینکدین، پینترست، آپارات، یوتیوب و بسیاری شبکه اجتماعی دیگر فعال باشید و از مزایای آن‌ها استفاده کنید.

مزایای فعالیت در شبکه های اجتماعی

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند فواید زیادی برای شما داشته باشد. برای مثال:
• منجر به فروش مستقیم محصولات/ خدمات/ آموزش‌های شما شود.
• وفاداری مشتریان را افزایش بدهد.
• مخاطبان را به سمت وب‌سایت هدایت کند.

راه اندازی وب‌سایت نسبت به درست کردن صفحات شبکه‌های مجازی، کار طولانی‌تری است. وب‌سایت شما همان ویترین مغازه شماست و می‌تواند مخاطبان مختلف را به خودش جذب کند و تاثیر زیادی بر روی درآمدزایی شما داشته باشد. برای راه اندازی وب‌سایت، مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

1. انتخاب هاست و دامین

اولین قدمی که باید در این راه بردارید انتخاب نام کسب و کار و دامین (Domain) سایت است. دامین همان آدرس اینترنتی شرکت شماست که مخاطبان براساس آن شما را می‌شناسند. شما می‌توانید به سادگی دامین سایت خود را خریداری کنید؛ اما یادتان باشد که حتما این کار را با توجه به حوزه کاری و رقبای خود انجام دهید. بعد از انتخاب نام باید به سراغ انتخاب هاست بروید. هاست شرکت میزبان سایت شماست. در هنگام انتخاب هاست به نکاتی مثل سرعت، پشتیبانی و آپ تایم بودن توجه کنید.

2. طراحی سایت

با این که طراحی سایت با کمک وردپرس به کار راحتی تبدیل شده است؛ اما هنوز هم جزئیاتی دارد که نیاز به توجه دارند. در طراحی سایت باید به ویژگی‌هایی مثل موبایل فرندلی (Mobile Friendly) بودن توجه کنید؛ چراکه این روزها بیشتر ورودی سایت‌ها از طریق گوشی‌های همراه است. شما برای طراحی سایت خود می‌توانید از متخصصان این حوزه کمک بگیرید و این کار با تخصص و اطلاعات کافی انجام دهید. اما در صورتی که کار با وردپرس را به خوبی بلدید؛ دست به کار شوید و وب‌سایت خود را طراحی کنید!

طراحی سایت برای کسب درآمد از اینترنت
طراحی سایت برای کسب درآمد از اینترنت

در تمام طول طراحی سایت باید اهداف و مخاطبان خود را در نظر داشته باشید. به مراحل اولیه راه اندازی کسب و کار اینترنتی برگردید و بار دیگر اهداف، نوع محصولات و مخاطبان خود را بررسی کنید. برای مثال اگر قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی دارید؛ می‌توانید از افزونه ووکامرس و پوسته‌های مختلف فروشگاهی در طراحی سایت خود استفاده کنید.

3. طراحی‌های گرافیکی و عکس‌های سایت

زیبایی سایت شما یکی از مهمترین مولفه‌های تاثیرگذار بر روی مخاطبان شماست. با توجه به شناختی که از مخاطبان هدف خود دارید یک گروه رنگی مناسب برای وب‌سایت‌تان انتخاب کنید تا بین صفحات مختلف سایت هماهنگی ایجاد شود. عکس‌ ها و اینفوگرافیک های مرتبط و زیبایی را برای صفحات انتخاب کنید تا توجه کاربران سایت را به خود جلب کند. همچنین می‌توانید با استفاده از طراحی‌های گرافیکی کاربرپسند، استفاده از سایت را راحت‌تر کنید و تعامل مخاطبان را افزایش دهید. طراحی لوگو و انتخاب فونت صفحات سایت از دیگر کارهایی هستند که باید در همین مرحله انجام دهید.

مرحله ششم: تولید محتوا و بارگذاری محصولات خود را شروع کنید.

محتوای شما، کلید اصلی ارتباط‌تان با کاربران شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت است. محتوا به شما در جذب و فروش و وفاداری مشتریان کمک می‌کند. موفقیت در این مرحله هم نیاز به یادآوری تمام اهداف کسب و کار و مخاطبان شما دارد. شما باید بر اساس پایه‌های شرکت خود شروع به نوشتن استراتژی محتوا کنید.

استراتژی محتوا به شما کمک می‌کند بدون از دست دادن وقت، به هدف‌های خود برسید. برای اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی خود محتوا تولید کنید و سعی کنید تعامل مخاطبان را روز به روز با کسب و کار خود بیشتر کنید. تداوم تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی نقش پررنگی در دیده شدن شما دارد. در وب‌سایت خود شروع به نوشتن مقالات و پاسخ دادن به سوالات کاربران کنید. سعی کنید با رعایت کیفیت مطالب جایگاه خود را در جستجوهای گوگل به دست بیاورید.

نکات طلایی تولید محتوا

نکات مهمی که باید در این مرحله به یاد داشته باشید:
• تخصص خود را در نوع محتوا و اطلاعاتی که به مخاطب ارائه می‌کنید؛ نشان دهید.
• از غلط‌های اطلاعاتی، نگارشی و املایی پرهیز کنید.
• برای معرفی محصول، حتما تمام نیاز کاربر را پوشش دهید.
• به رشد مخاطبان خود اهمیت بدهید.
• اطلاعات خود را درمورد بازاریابی محتوایی بیشتر کنید.
• تداوم و کیفیت تولید محتوا را نادیده نگیرید.
• به تفاوت تولید محتوای وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی توجه کنید.
• به انتخاب کلیدواژه در تولید محتوای سایت خود دقت کنید.

چگونه استراتژی محتوا بنویسیم
چگونه استراتژی محتوا بنویسیم

نقش سئو در راه اندازی کسب و کار اینترنتی

سئو یا بهینه‌سازی موتور‌های جستجو نقش پررنگی در ارتقای رتبه صفحات وب‌سایت شما در جستجوهای گوگل دارد. سئوی صحیح مقالات و صفحات باعث دیده شدن هر چه بیشتر آن‌‌ها توسط الگوریتم‌های گوگل می‌شود. پس برای موفقیت کسب و کارتان بهتر است سئو را نادیده نگیرید. سئو کردن وب‌سایت شامل نکات ریزی مثل افزایش سرعت بارگذاری ، کپی نبودن محتوا و لینک سازی داخلی و خارجی است. شما در این راه می‌توانید از متخصصان سئوکار کمک بگیرید و به ارتقای رتبه وب‌سایت خود در گوگل کمک کنید.

مرحله هفتم: از دیجیتال مارکتینگ برای رشد کسب و کار خود استفاده کنید.

کار شما در راه اندازی کسب و کار اینترنتی با تولید محتوا تمام نمی‌شود. شما برای موفقیت در این راه باید از ابزارهای مختلف بازاریابی دیجیتال کمک بگیرید و رشد خود را در طی زمان بسنجید. بازاریابی دیجیتال می‌تواند به شما در راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام و هر شبکه‌ی اجتماعی دیگری کمک کند. این نوع از بازاریابی برای همه شرکت‌هایی که از طریق اینترنت کار می‌کنند مناسب است و نیاز آن‌ها را پوشش می‌دهد.

به نکات زیر در رابطه با این مرحله دقت کنید:

1. تولید محتوای خود را براساس اصول بازاریابی محتوا و قیف محتوا انجام دهید.
2. اینسایت (insight) پست‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی تحلیل کنید.
3. از ابزارهای مختلف مثل گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یا Ahrefs برای بررسی رفتار مخاطب استفاده کنید.
4. از بازاریابی ویدئویی، بازاریابی ایمیلی یا پیامکی غافل نشوید.
5. به ایجاد وفاداری در مشتریان خود دقت کنید و هوای مشتریان همیشگی خود را داشته باشید.

کسب و کارهای اینترنتی مزایای زیادی برای ما دارند. همچنین دنیای امروز به سمت دیجیتالی شدن حرکت می‌کند و تعداد شرکت‌های اینترنتی روز به روز در حال بیشتر شدن است. پس فعالیت در این زمینه‌ها منافع بسیاری برای تمام ما دارند. در این مقاله سعی کردیم به تمام سوالات شما در رابطه با راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی پاسخ بدهیم. اگر سوال یا نظری در رابطه با این موضوع دارید؛ حتما با ما در میان بگذارید. ما در اولین فرصت ممکن به نظرات شما در این صفحه پاسخ می‌دهیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. شمارش آرا: 4

دیدگاهتان را بنویسید

*

code